Zwangerfit bij Fysio de Es

cursus
05-12-2012

Wij starten met regelmaat nieuwe zwangerfit cursussen.
 

Zwanger? Blijf bewegen!
Beweging is goed voor jou én voor je baby. Dat is gebleken tijdens onderzoek.
Uit Amerikaans onderzoek in 2009 blijkt dat beweging kan bijdragen aan een betere ontwikkeling van het hartje en het zenuwstelsel van de foetus.

Het onderzoek werd gehouden onder 26 zwangere vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Tussen de 36ste en 38ste week van de zwangerschap werden de ademhalingsbewegingen en zenuwen van de foetussen bekeken.

De ongeboren baby’s van vrouwen die regelmatig bewegen hadden meer ontwikkelde ademhalingsbewegingen en zenuwen dan de ongeboren baby’s van de vrouwen die niet minder actief zijn.

Overdrijf het niet!

Bewegen tijdens de zwangerschap is ook belangrijk om zelf lekker fit te blijven, maar overdrijf het niet. Te intensief bewegen is ook weer niet goed. Bovendien mag je tijdens je zwangerschap niet alle sporten beoefenen. Verloskundigen adviseren om naast je dagelijkse portie beweging als lopen en fietsen, ook een zwangerschapscursus te volgen.
 
Ben je zwanger en wil je in groepsverband voorbereiden op de bevalling dan is Zwangerfit wat voor jou.
Onder de deskundige begeleiding van Marlies Wekdam en Sabrine Schadron komen verschillende aspecten van de zwangerschap aan bod en begeleiden we jou bij het onderhouden van je belastbaarheid.
 
Kijk voor meer info op onze zwangerfit pagina door hier te klikken.

 

 

Terug »
H. Leefsmastraat 2
7556 jG Hengelo
T 074 - 242 67 42
info@fysioinjevoordeel.nl
Copyright © Fysio de Es | Zoeken | Disclaimer | Sitemap