Fysiotherapie bij zwangerschap

Ervaar je klachten of bewegingsbeperking a.g.v. je zwangerschap? Enkele voorbeelden van klachten zijn urine-incontinentie, bekkenklachten of lage rugpijn.

Bij Fysio in je voordeel bieden we je een optimale begeleiding tijdens jouw zwangerschap o.a. middels het programma Zwangerfit.

Pre-partum

Vanaf de 16e week mag gestart worden met de training. Binnen het programma is er ruim aandacht voor het behoud van je conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie, voor ademhaling en ontspanning. De actieve lessen worden afgewisseld met theorielessen, deze vinden elke week plaats. Tijdens deze coaching komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap en voor de partners is er een speciale partneravond.

Postpartum

Vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling start de postnatale training van Zwangerfit.

De training is specifiek gericht op de opbouw van jouw conditie, spierkracht en coördinatie. Dit alles met respect voor je pas bevallen lichaam en met speciale aandacht voor de bekkenbodem.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO ZWANGERSCHAP