Fysiotherapie voor kinderen

Als ouder wil je dat jouw kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Fysio in je Voordeel helpt je hierbij. Wij staan met raad en daad klaar bij alle vragen die je hebt op het gebied van de ontwikkeling van je kind.

Er zijn diverse klachten, die in de kinderleeftijd kunnen ontstaan, die samen lijken te hangen met de groei. Enkele veelvoorkomende aandoeningen zijn het syndroom van Osgood Schlatter, het syndroom van Sinding-Larsen-Johansson en het syndroom van Sever.

Van 0 tot 18 jaar

Ook kan een kind een achterstand hebben in de motorische ontwikkeling. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van de motoriek van kinderen van 0 tot 18 jaar. Deze doelgroep vraagt om een specifieke deskundigheid.

Specifieke aanpak

Kinderfysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Onze kinderfysiotherapeute Helene van Staveren is gespecialiseerd als Kinderfysiotherapeute i.o. met speciale aandachtsgebieden voor zuigelingen en de motorische ontwikkeling.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO KINDEREN