Fysiotherapie knieklachten

Je ervaart dagelijks pijn of beperkingen als gevolg van knieklachten.

Misschien is het volgende dan voor jou herkenbaar? Je klachten treden op in de knie of bij de knieschijf. Bekende klachten of beperkingen zijn moeite met het traplopen of het hurken. Klachten kunnen ook het gevolg zijn van artrose of kraakbeenirritaties achter de knieschijf. Als het voorgaande voor jou herkenbaar is of als je andere knieklachten hebt neem dan contact met ons op. Het kan natuurlijk ook zijn dat je fysiotherapie voor je knie zoekt omdat jouw arts je dit aanraadt (bijvoorbeeld na een operatie).

Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in de aanpak van knieklachten. Naast individuele begeleiding op maat zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding bij aanhoudende knieklachten.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van knieklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Fysio in je Voordeel heeft 5 fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de knie. Dit zijn; Mike Hilverink, Jeroen Kwast, Jeroen Wesselkamp, Sabrine Stouwdam en Jerne van Leuven. Zij zijn extra geschoold in het behandelen van knieklachten.

Onze specialisten maken bij de aanpak van knieklachten gebruik van o.a.: dry needling en manuele therapie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO KNIE