Fysiotherapie bij nekklachten

Nekpijn is een vervelende pijn. Nekpijn kan leiden tot hoofdpijn en uitstralen naar armen, handen of vingers. Ook kan het pijnlijk zijn om over de schouder of omhoog te kijken. Bekende pijn is ook een zeurende pijn langs de schedelrand of pijn in de spieren van de schouderlijn of stekende pijn in het midden van de nek bij het draaien van je hoofd. Mensen met nekpijn ervaren ook spierklachten op de schouderlijn of van de nek (tussen schouderlijn en schedelrand). Als het voorgaande voor jou herkenbaar is neem dan contact met ons op. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van nekpijn en kunnen je wellicht helpen.

Fysio na een operatie

Ook als je fysiotherapie zoekt omdat jouw arts dit aanraadt, bijvoorbeeld na een operatie, ben je bij ons aan het goede adres.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van nekklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Fysio in je Voordeel heeft twee fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de nek. Dit zijn Mike Hilverink en Jeroen Wesselkamp. Zij zijn extra geschoold in fysiotherapie van de nek en rug en zijn aangesloten bij het RugNetwerkTwente (aanbevolen door specialisten van de ziekenhuizen in Twente).

Onze specialisten maken bij de aanpak van rugklachten gebruik van o.a.: dry needling, manuele therapie en McKenzie therapie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!