Fysiotherapie bij Rugklachten

Misschien is het volgende dan voor jou herkenbaar?

Je ervaart pijn en/of beperkingen in het dagelijks functioneren als gevolg van rugklachten. Je klachten treden op in de middenrug (tussen de schouderbladen) of onderin de lage rug. Bekende klachten of beperkingen zijn moeite met zitten, staan, lopen of bukken. Wellicht heb je een zeurende pijn in de onderrug of pijn die uitstraalt van rug naar billen of benen.

Het kan ook zijn dat je fysiotherapie voor je rug zoekt omdat jouw arts je dit aanraadt (bijvoorbeeld na een operatie).

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van rugklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysio in je Voordeel heeft twee fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de rug. Dit zijn Mike Hilverink en Jeroen Wesselkamp. Zij zijn extra geschoold in fysiotherapie van de rug en zijn aangesloten bij het RugNetwerkTwente (aanbevolen door specialisten van de ziekenhuizen in Twente).

Onze specialisten maken bij de aanpak van rugklachten gebruik van o.a.: dry needling, manuele therapie en McKenzie therapie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO RUG