Fysiotherapie bij schouderklachten

Als je in het dagelijkse functioneren wordt gehinderd door schouder- en/of armklachten is dat meer dan vervelend. Je hebt bijvoorbeeld een pijnlijke schouder of schouderblad. Misschien heb je ook moeite met het heffen van je arm en kun je niet goed op je arm liggen. Veel mensen klagen ook over pijn aan de voor- en zijkant van de schouder en toenemende pijn bij het bewegen van de arm. Gespecialiseerde fysiotherapie kan je wellicht helpen van jouw klachten af te komen, of de pijn doen verminderen.

Ook als je fysiotherapie nodig hebt op aanraden van jouw arts of na een operatie ben je meer dan welkom.

Fysio in je Voordeel heeft twee fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de schouder. Dit zijn Jeroen Kwast en Sabrine Stouwdam. Zij zijn extra geschoold in fysiotherapie van de schouder en zijn aangesloten bij het SchouderNetwerkTwente (aanbevolen door specialisten van de ziekenhuizen in Twente).

Onze specialisten maken bij de aanpak van chouderklachten gebruik van o.a.: dry needling en manuele therapie.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van schouderklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO SCHOUDER