Begeleid sporten door fitness

Je wilt gericht werken aan uw fitheid/belastbaarheid onder deskundige begeleiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om een beter inzicht te krijgen van jou fysiek functioneren en je belastbaarheid starten wij altijd met een intake en een fitheidstest. De test die wordt afgenomen is de landelijk gebruikte fysiofitheidstest en kan in sommige gevallen vergoedt worden door uw verzekeraar. Deze test geeft inzicht in uw lichamelijke fitheid op het gebied van conditie, kracht, lenigheid en coördinatie en uw huidige beweeggedrag. Aan de hand hiervan begeleiden wij u bij het opstellen van haalbare doelen voor de training.

Wij onderscheiden ons van andere fitnesscentra door individuele begeleiding en coaching. Doordat u traint met een individueel trainingsprogramma welke wij op gezette tijden bijstellen zijn wij in staat uw resultaten te monitoren. Wij werken hierbij o.a. met het programma Virtuagym.

Op de momenten dat je bij ons traint mag je van ons verwachten dat wij persoonlijke aandacht hebben en je adviseren bij de oefeningen op bijvoorbeeld de juiste uitvoering.

De kosten van het programma bedragen:

  • 1 keer per week voor een periode van een half jaar 40,25 euro per maand
  • 1 keer per week voor een periode van een jaar 34.95 euro per maand
  • 2 keer per week voor een periode van een half jaar 52,95euro per maand
  • 2 keer per week voor een periode van een jaar 47,50 euro per maand

65 plussers ontvangen 5 euro korting per maand

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!