Fysiotherapie voor mij als werknemer

Fysio in je Voordeel is de specialist in het optimaliseren van inzetbaarheid van werknemers door gezondheidsbevordering. Speciaal voor dit doel hebben wij drie diensten voor jou ontwikkeld:

Fit in je Loopbaan

Fit in je Loopbaan is voor gezonde werknemers van alle leeftijden die een inspirerende impuls in hun werk kunnen gebruiken om hun werk met meer energie en plezier te kunnen doen. Ons team met fysieke, mentale en inspirerende coaches staat voor jou klaar.

Werken na ziekte

In Werken na Ziekte begeleiden wij zieke verzuimende werknemers projectmatig en menselijk om duurzaam tot effectief functioneren in de eigen functie te komen. Het begeleidingsteam bestaat uit fysiotherapeuten, psychologen en casemanagers.

Onderzoek en Advies

Onderzoek en Advies is ons vertrekpunt voor al onze professionele begeleiding. Door het uitvoeren van een professionele gezondheidscheck of een medisch fysiek en mentaal belastbaarheidsonderzoek weten wij waar we het over hebben in het programma op maat dat wij jou aanbieden.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van klachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Bij Fysio in je Voordeel zijn de volgende fysiotherapeuten gespecialiseerd in de begeleiding van werknemers naar werk. Dit zijn Mike Hilverink en Jeroen Wesselkamp.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!