Fysiotherapie bij elleboogklachten

Veel mensen hebben last van hun elleboog. Elleboogklachten kunnen ook een pijnlijke onderarm veroorzaken. Mensen met elleboogklachten hebben moeite met tillen en het heffen van de arm.

De tennisarm

De tennisarm en golfers-elleboog zijn bij veel mensen bekend. De oorzaak van deze klachten kunnen gerelateerd zijn aan overbelasting of een verkeerde belasting van de arm en elleboog. Er kunnen echter ook andere oorzaken zijn. De gespecialiseerde fysiotherapeut kan helpen om de oorzaak vast te stellen.

Fysio in je Voordeel heeft meerdere fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de elleboog. Dit zijn Jeroen Kwast, Sabrine Stouwdam, Mike HilverinkJoan Bernards, Willy Katier, Jeroen Wesselkamp en Jerne van Leuven.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van elleboogklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Onze specialisten maken bij de aanpak van elleboogklachten gebruik van o.a.: dry needling en manuele therapie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO ELLEBOOG