Fysiotherapie bij enkelklachten

Je ervaart pijn en/of beperkingen in het dagelijks functioneren als gevolg van enkelklachten.

Misschien is het volgende voor jou dan herkenbaar? Je klachten treden op bij je enkel en of rond je achillespees. Bekende klachten of beperkingen zijn moeite met het lopen of rennen. Bekende klachten zijn achillespeesirritaties of een verzwikte enkel. Het kan ook zijn dat je fysiotherapie voor je enkel zoekt, omdat jouw arts je dit aanraadt (bijvoorbeeld na een operatie).

Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in de aanpak van enkelklachten. Naast individuele begeleiding op maat zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding bij aanhoudende enkelklachten.

Fysiotherapie bij Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door een eigen aanpak van enkelklachten. Onze fysiotherapeuten werken volgens het 4 B-concept: Begrijpen, Behandelen, Belasten en Bewegen.

Fysio in je Voordeel heeft 5 fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in pijn en beperkingen van de enkel. Dit zijn Mike Hilverink, Jeroen Kwast, Jeroen Wesselkamp, Sabrine Stouwdam en Jerne van Leuven.

Onze specialisten maken bij de aanpak van enkelklachten gebruik van o.a.: Medical Taping, dry needling en manuele therapie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO ENKEL