Beter bewegen / Sport in je Voordeel

Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in beter Bewegen. Wij waren de eerste in Hengelo met een eigen professioneel trainingslocatie waar je kunt revalideren en waar je kunt blijven sporten op lidmaatschap als je je revalidatie of fysiotherapie hebt afgerond. Misschien ken je ons wel onder de naam Medifit de Es.

Je eigen trainingsschema en persoonlijke aandacht

Wij bieden plezier, begeleiding en veiligheid voor elke sporter. Of je nu jong of oud bent, zwanger bent, wilt afvallen of veilig wilt sporten bij ziekte of na een operatie. Wij maken voor jou een trainingsschema op maat en geven je persoonlijke aandacht tijdens jouw training. Wij weten hoe we jou beter kunnen laten Bewegen na bijvoorbeeld rugpijn, kanker of hartklachten. Een leven lang optimaal kunnen functioneren is wat Fysio in je Voordeel nastreeft.

Hoe werkt het?

Samen met jouw maken we een trainingsschema. Hierin leggen we vast welke oefeningen voor jou van belang zijn, en wanneer je gaat trainen. Jij bepaald! Tijdens de training is er altijd een fysiotherapeut aanwezig om jou met raad en daad bij te staan, maar ook om bijvoorbeeld het trainingsschema aan te passen als je daar aan toe bent.

“Bewegen is goed meer bewegen is beter”