Ik word een dagje ouder en het bewegen gaat minder….

Ouder worden gaat vanzelf, maar niet altijd zonder klachten. Tijdens het proces van ouder worden kunnen er veel vervelende klachten naar voren komen die het leven bemoeilijken. Beweging kan beperkt worden door pijnlijke spieren of gewrichten of door verschillende aandoeningen als osteoporose, hart- en vaatziekten of een beroerte.

Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Wij bieden verschillende behandelingen die gericht zijn op het optimaal functioneren in jouw eigen omgeving.

Thuis behandelen kan ook

Niet iedereen is mobiel genoeg voor een bezoek aan onze praktijk. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om je thuis te behandelen.

Bij Fysio in je Voordeel zijn de volgende fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Dit zijn Willy Katier, Jeroen Kwast en Sabrine Stouwdam.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!

FYSIO HENGELO OUDEREN