Fysiotherapie vanuit letselschade

Fysio in je Voordeel richt zich bij letselschade op klachten aan het bewegingsapparaat die het gevolg zijn van een verkeersongeval of bedrijfsongeval waarbij de contactmomenten fysiotherapie vergoed worden vanuit de letselschadeverzekering van de tegenpartij. Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in de begeleiding van deze klachten.

Iedereen reageert anders op een ongeluk. Een ongeval kan soms leiden tot een reeks van aanhoudende fysieke en mentale klachten zoals nekpijn, hoofdpijn en beperkte mobiliteit van de nek maar ook tot concentratieproblemen, misselijkheid, duizeligheid of angst om bij het over de schouder kijken de klachten te verergeren.

Waar de een na een autoaanrijding de volgende dag gewoon weer aan het werk gaat kan een soortgelijk ongeluk bij de ander leiden tot langdurig werkverzuim. Fysio in je Voordeel heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met klachten na een ongeval waarbij er sprake is van afwijkend herstel. Wij kunnen u helpen door een revalidatietraject op maat voor u te maken waarbij Begrijpen, Behandelen en Belasten en Bewegen door fysiotraining de kernwoorden zijn. Wij hebben meerdere trajecten uitgevoerd voor particulieren en in opdracht van letselschadeverzekeraars. Wij hebben ruime ervaring in 3-gesprekken waarbij de voortgang van de revalidatie besproken wordt in een gesprek tussen client, arbeidsdeskundige of reintegratieconsulent en wij als fysieke trajectbegeleiders.

Bij Fysio in je Voordeel zijn de volgende fysiotherapeuten gespecialiseerd in de begeleiding van fysiotherapie vanuit letselschade. Dit zijn Mike Hilverink en Jeroen Wesselkamp.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk of bel voor een afspraak (074-2426742). Natuurlijk kun je je ook aanmelden via het contactformulier.

Wij helpen je graag!